top of page

Team

VÅRT LAG

Om oss/ Team

Vår mångsidiga och begåvade grupp är grunden för vår framgång. Från BIM-koordinatorer och ingenjörer till ritare och projektledare, varje medlem tar med sig sin unika expertis och passion till arbetet. Samarbete är kärnan i vår arbetskultur. Vi främjar en miljö som uppmuntrar kreativitet, öppen kommunikation och lagarbete. Detta samarbetssätt gör att vi kan hantera komplexa projekt och leverera exceptionella resultat.

Vi har alltid gjort saker lite annorlunda

Azdine

Uppdragsansvarig konstruktör/Konsultchef

Jag har 4 års erfarenhet av att skapa processer, leda team och optimera arbetsflöden inom konsultverksamhet för t.ex. byggnadskonstruktörer. Jobbar inom myndigheter för bygglov samt som uppdragsansvarig konstruktör i över 8 år. Är samtidigt diplomerad träkonstruktör. Bevisad framgång i att etablera effektiva strukturer och uppnå framgångsrika resultat för konsultföretag. En resultatorienterad ledare dedikerad att förbättra produktivitet, effektivisera verksamheten och leverera alltid kvalitet i varje projekt.

Ikonen till hemsidan Linkedin

Dalibor

Uppdragsansvarig konstruktör

Jag är en högkvalificerad och erfaren byggnadskonstruktör med över 7 års erfarenhet inom trä, stål och betongkonstruktioner. Min passion för byggnadskonstruktion och noggrannhet har gjort det möjligt för mig att leverera effektiva lösningar för komplexa ingenjörsutmaningar. Jag är känd för min förmåga att hantera avancerade analyser och erbjuda innovativa designlösningar som prioriterar strukturell integritet och säkerhet.

Ikonen till hemsidan Linkedin

Linkedin

 Konstruktionshjalpen Konsultchef Azdine Safire, expert byggnadskonstruktör i Sverige.
Dalibor Dasic
bottom of page