top of page
Modern Home Exterior
S4konsult-removebg-preview.png

Välkommen till vår projekteringsavdelning för konsultation och leverans av handlingar inom byggsektorn med mer fokus på större projekt

Vi hanterar komplexa och storskaliga projekt med precision och expertis. Med fokus på snabb leverans och kostnadseffektivitet strävar vi efter att överträffa dina förväntningar.

Passande för dessa projekt:

Flerbostadshus, Lagerlokal, stambyte, Industrihall,  stålverk, flerbostadshus i trä.

Lagerbyggnadsritningar av Konstruktionshjalpen

Lagerbyggnader

Vi erbjuder industrihall projekt med vår expert konsultationstjänst för konstruktions- och bygglovsritningar. Vi tillhandahåller skräddarsydda, överensstämmande ritningar för att säkerställa effektivitet och precision samtidigt som vi vägleder dig genom bygglovsprojekteringen. Vår tydliga kommunikation och kontinuerliga support garanterar en smidig resa från koncept till konstruktion. Välj förtroende; välj oss för att förvandla din vision om en industrihall till verklighet. Kontakta oss idag, och låt oss göra ditt projekt till en mer kostsam projektering.

Sink Pipe

Stambyte

Höj ditt flerbostadshus med vår specialiserade konsulttjänst för stambyte och omfattande ritningar som kommer med detta. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, inklusive expertkunskap om stambyte, och exakta ritningar för att säkerställa framgången för ditt projekt. Vår tydliga kommunikation och kontinuerliga support garanterar en effektiv resa från koncept till konstruktion. Välj förtroende; välj oss för att förvandla din vision om flerbostadshus ombyggnad till verklighet. Kontakta oss idag, och låt oss göra ditt projekt till ett lyckat.

Rusty Steel

Stålverk

Lyft dina byggprojekt till nya höjder med vår specialiserade konsulttjänst för avancerade stålverk och precision i strukturella ritningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som utnyttjar kraften i avancerad stålkonstruktion, vilket säkerställer högsta precision i dina strukturella design. Vårt team har expertis som garanterar effektivitet, överensstämmelse och tydlig kommunikation från koncept till konstruktion. Välj förtroende; välj oss för att omvandla din vision till verklighet.. Kontakta oss idag, och låt oss bygga din önskan tillsammans.

Hyreshus ritningar av Konstruktionshjalpen

Flerbostadshus

Ge kraft åt dina flerbostadsprojekt med vår expert konsulttjänst för bygglovs- och konstruktionsritningar. Vi specialiserar oss på flerbostadshus, särskilt de med innovativa trästrukturer och prefabricerade element. Vår erfarenhet garanterar precision och effektivitet i varje aspekt av din strukturella design. Från koncept till konstruktion levererar vi skräddarsydda lösningar som perfekt anpassar sig till din vision. Välj förtroende; välj oss för att förverkliga dina drömmar om ditt flerbostadshus. Kontakta oss idag, och låt oss bygga ditt nästa projekt.

Begär en offert

Team Meeting

Boka möte med team

Om Oss

Om oss

Välkommen till vår konsultfirma inom byggsektorn, specialiserad på att genomföra storskaliga projekt som flervåningsbyggnader, större stålkonstruktioner, industrihallar och lagerlokaler. Vi är dedikerade att erbjuda professionella konsulttjänster och högkvalitativa lösningar för att möta dina unika behov.

Vårt erfarna team av konsulter har en gedigen kompetens inom byggsektorn och vi kan hantera hela processen från projektering till färdigställande. Vi erbjuder omfattande tjänster såsom konstruktionsberäkningar, bygglovsansökningar, teknisk ritning och övergripande projektkoordinering. Vi strävar alltid efter att leverera resultat av högsta kvalitet, samtidigt som vi följer gällande regler och standarder.

Vi förstår vikten av att vara kostnadseffektiva och leverera projekt i rätt tid. Genom att samarbeta med oss kan du dra nytta av vår effektiva projektledning och vår förmåga att maximera resultatet inom dina budgetramar. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras visioner och mål, och vi sätter deras intressen i fokus genom hela processen.

Vi är stolta över vårt engagemang för kvalitet, professionalism och enastående kundservice. Oavsett om du planerar att bygga en flervåningsbyggnad, ett stort stålkonstruktionsprojekt eller en industriell anläggning, kan du lita på oss som din pålitliga konsultpartner.

Utforska vårt portfölj av referensprojekt på sociala medieplattformar som Instagram och Facebook. Vi är stolta över att visa upp våra framgångsrika projekt och dela berättelserna bakom dem. Följ oss för en visuell resa genom våra färdigställda projekt, där du kan se vår kompetens i aktion och hämta inspiration till dina egna byggprojekt. Håll dig uppdaterad med våra senaste projekt och branschinsikter genom att följa oss. Anslut till vårt online-community och upptäck varför våra kunder litar på oss som sitt föredragna val för enastående bygglösningar.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina byggprojekt på bästa möjliga sätt. Vi ser fram emot att vara en del av ditt framgångsrika byggteam.

bottom of page